Little stories
Good Day!
27 December 2012 • 4:19 PM • 0 Sweety


Assalamualaikum!

                    Sekarang ni nak hampir ke tahun baru iaitu 2013. 2013 aku jadi budak form 4 di sekolah. Wah, cepatnya masa berlalu. Macam mimpi je. Hehehe..Hmm, lamanya dah tak update blog. Maklumlah busy sangat. And one thing aku asyik online guna tab je. Kenapa tak guna laptop je? Ala, laptop malas nak guna sebab malas nak tunggu on. Kalau tab senang je. Tapi kat tab susah lah sikit. Sebabnya kecil dari laptop. Hahah.. Kenapa aku mengarut ni? Actually, aku memang suka mengarut. hahaha..

                  Brr~~ hari ini aku bangun pukul 12. Wow gitu! Anak dara apalah ni bangun dah tengah hari. Opps~ patutnya aku pergi angsana dengan kawan aku. Tapi boleh pula terbangun pukul 12. So, tak jadilah nak ikut kawan aku. Erghh! Baru rancang nak beli beg sekolah kat situ. Korang dah beli beg sekolah? Mesti mahal mahal kan beg sekolah korang? Biasalah budak sekolah menengah beg nak mahal mahal je. Aku pun begitu juga. Hahaha.. 

                 Satu hari ini aku asyik online je. Hari ni aku rajin sikit online guna laptop. Satu sebab aku tak nak guna laptop ialah mata aku sentiasa sakit bila hadap depan laptop. Dah lah aku ada rabun jauh. Erghh!! sedih sangat. Dah terpaksa guna spectacles. Tapi aku tak guna sangat pun. Ala, malulah nak guna. hehe..

              Nak cerita apa lagi eak? Dah tak ada ceritalah. Eh, ok, bye! Assalamualaikum!

2013, please be nice year for me!


Welcome!


Assalamualaikum!My name is Nurul Zawani. 15 years old. PMR Candidate this year 2012. Welcomes you all to come to my blog and I hate haters and copycats.You must be respectful to my blog if you want my respect for your blog. bold italic underline strike




Tagboard



My story



Big thanks


Template: Aulia | Izyanyancinnamon
Basecode:Aulia
Design by: Izyanyancinnamon
Header: Farhan
Edited: Nurul Zawani